Sanatate

Când va fi apogeul epidemiei de coronavirus

Secretarul de stat în Ministerul Sănătății, Nelu Tătaru, a vorbit, miercuri seara, despre care ar fi cel mai rău scenariu pentru România în contextul epidemiei de coronavirus. Citeşte şi: România, scenariu 3 în lupta cu noul coronavirus. Ce măsuri se vor lua Nelu Tătaru preconizează că numărul îmbolnăvirilor de Covid-19 din România ar putea crește alarmant, undeva la 10.000 de cazuri, apogeul urmând să fie atins în a doua jumătate a lunii aprilie.

Ne gândim și la un scenariu 4, ne gândim și la un vârf în a doua jumătate a lunii aprilie, odată cu venirea și ultimului val de cetățeni români care sunt în Spania, precum și a sărbătorilor de Paște”, a spus Nelu Tătaru, potrivit digi24.ro. Secretarul de stat a explicat că în cazul unui asemenea scenariu, în care sistemul de sănătate va fi copleșit de ritmul galopant de îmbolnăviri, vor fi aplicate măsuri similare cu cele din Italia. Acest lucru înseamnă că doar cazurile grave vor fi tratate la spital, iar cei cu o evoluție ușoară a bolii se vor trata acasă.
Citeşte întreaga ştire: Când va fi apogeul epidemiei de coronavirus

One thought on “Când va fi apogeul epidemiei de coronavirus

 • Dece OAMENII sunt luați de proști!
  In primul rand exclud persoanele care sunt ca niste oii in turma !
  Cei de la guvenre au dat voie sa intre boala aceasta in România!
  Puteati sa proveniți aceast epidemia de prima data da nu ați făcut-o nici voi nici celalalte tari !
  Sînteți niste criminalii singura vina e la voiiii sa ma pisi pe voi!
  Trebuia sa închideți vamile si sa permiteți intrarea in tara doar in carantina in felul asta puteati preveniii!
  Dragi romanii trezitiva scapati odata de spiritul asta de turma !
  Acești oamenii care au fost pusi in autoizolare fara sa fie cineva să-i verifice , autoritatile au dat voie ca boala sa se raspndeasca bagand oamenii in autoizolare care nici in momentul de fata multa lume nu respecta autoizolarea ies in fata portii sta la barfa , se duc prin magazine , ca oricum politia ii verifica din an in paste daca respecta sau nu autoizolarea !
  Si acum ia luat prin asalt si ghici ce sa intamplat nimeni nu respecta izolarea ! Asa ca nu mai mulțumiți autoritatilor ca ei au fost cei care v-au predispuși la aceasta epidemie !

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Conținutul este protejat !!