Diverse

Cea mai numeroasă familie din România. Are 42 de ani și a născut 20 de copii

Georgiana Văcaru are 42 de ani și 20 de copii. Femeia a fost însărcinată aproape în fiecare an din ultimii 20. Originara din comuna Stoenesti, satul Cotenesti, familia Vacaru este cea mai numeroasa din Romania.

Georgiana Văcaru a devenit pentru prima dată mama la 19 ani. Acum, fiul cel mare are 23 de ani și și-a intemeiat deja propria familie, a povestit femeia în timp ce era internată la Maternitatea Spitalului Municipal Câmpulung.

10 baieți și 10 fete a adus pe lume femeia de 42 de ani. Toti sunt sănătoși. Copiii și părinții trăiesc într-o casă cu 8 camere. Micuții dorm în camere, unde au fost amenajate paturi supraetajate.

„Mihai, Claudiu, Marina, Tiberiu, Simon, Emima, Denis, Mihaela, Gabriel, Luiza, Teodor, Livia, Andrei, Sara, Iuliana, Adelina, Matei, Filip și Tania, gemeni și Sofia Natașa” – sunt numele celor 20 de copii. Părinții au fost cei care au decis numele primilor copii, însă pe măsură ce familia s-a extins, decizia cu privire la numele noilor membri a început să se ia doar în „consiliile de familie”.

Dintre cei 20 de copii, 5 și-au început deja propriul drum în viață, păăsind casa părintească. 3 dintre ei muncesc în Marea Britanie. Fetele o ajută pe mamă cu cei 3 bebelusi: gemenii de un an și fetita care are câteva zile.

Cu toate că uneori până și părinții le mai încurcă numele, familia Văcaru se consideră împlinită și fericită. „Nu știu cum ar fi fost cu doi ! Nu știu, eu mă simt împlinită, deci când îi văd … Pentru mine e ceva… „, a declarat Georgiana Vacaru, mama celor 20 de copii, pentru Stirile Pro TV.

Principalul venit al familiei îl constituie alocațiile, iar de câteva ori pe an, tatăl pleacă la muncă peste hotare pentru a câștiga mai mulți bani ca să își poată întreține familia numeroasă.

Cu toate că are deja 20 de copii, Georgiana Văcaru nu are de gând să folosească mijloace de contracepție. Femeia susține că va primi cu bucurie în familia sa, toți copiii pe care Dumnezeu îi va da.

„Daca Dumnezeu îmi mai dă copii, nu îi oprim. Dumnezeu știe ce se va întampla”, a declarat mama. Medicii susțin că femeia este sănătoasă și aptă să mai aducă pe lume copii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Conținutul este protejat !!