Danezii, îndemnați de autorități să facă sex în timpul pandemiei de coronavirus

Directorul general al Autorității pentru Sănătate din Danemarca, Soren Brostrom, a susținut o conferință de presă în care i-a îndemnat pe oameni să facă sex, chiar dacă sunt neviți să iasă din case și chiar dacă au un număr mare de parteneri, informează thelocal.dk.

„Sexul este bun! Sexul este sănătos”, a afirmat Soren Brostrom, care a adăugat: „Departamentul de sănătate vă încurajează să faceți sex. Suntem ființe sexuale și, desigur, trebuie să facem sex. Chiar dacă ești single, relațiile sexuale scurte și practicate cu persoane cunoscute nu ar trebui să fie o problemă”.

Acesta a precizat că normele de distanțare socială impuse în Danemarca nu se aplică în cazul sexului: „Există o interdicție împotriva adunărilor formate din zece sau mai multe persoane. Nu este cazul aici. Riscul de infecție este ridicat la adunările mai mari. Cred că mai există loc în societatea noastră pentru această formă de contact social deosebit de important”.

„Nici măcar persoanele care au un număr relativ mare de parteneri sexuali diferiți nu trebuie să se simtă inhibate de măsurile de distanțare socială. Ca în cazul oricărui alt contact uman, există riscul de infectare. Dar, desigur, o persoană sănătoasă trebuie să facă sex”, a concluzionat directorul general al Autorității pentru Sănătate din Danemarca.

În Danemarca, până acum, 7.695 de persoane au fost infectate cu coronavirus, iar 364 au murit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Conținutul este protejat !!