Diverse

Facebook va elimina postările care promovează protestele față de carantină

Facebook va elimina anumite postări care promovează proteste față de carantină, ca măsură de prevenire a răspândirii noului coronavirus. Șefii companiei Facebook au luat această decizie după ce s-au consultat cu oficiali din California, New Jersey și Nebraska, state în care au avut loc mai multe proteste, relatează CNN.

Protestele au izbucnit în mai multe zone din SUA în ultimele zile, manifestații fiind nemulțumiți de faptul că ordinele de închidere și de distanțare socială au fost prelungite, în timp ce un număr-record de americani își pierd locurile de muncă.

Totodată, Andy Stone, purtătorul de cuvânt al companiei Facebook, a declarat că așteaptă răspunsuri și din partea guvernanților din Wisconsin, Ohio, Pennsylvania și New York, pentru a afla dacă protestele față de carantinare sunt interzise.

“Cu excepția cazului în care autoritățile interzic astfel de evenimente, permitem organizarea lor pe Facebook. Din același motiv, evenimentele care sfidează îndrumările guvernului privind distanțarea socială nu sunt permise pe Facebook”, a punctat Andy Stone.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Conținutul este protejat !!