Diverse

Dezvăluire despre averea lui Gigi Becali: ”N-o știe nimeni! 5.000 de ani nu rămâne fără bani”

Dezvăluire despre averea lui Gigi Becali, conform Top 300 Capital, averea este estimată între 350 și 400 de milioane de euro, însă Dumitru Dragomir susține că patronul de la FCSB are resurse mult mai mari.

Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, un apropiat de-ai patronului de la FCSB, a dezvăluit că Gigi Becali deține terenuri care valorează aproape 2 miliarde de euro, bani cu care poate trăi ”cinci mii de ani”.

”Gigi Becali are pământuri de cel puțin un miliard și jumătate acum. Păi, mă, nu știe nimeni, nici nu știu dacă am dreptul să spun. Are pădure și din subvenție poate să trăiască oriunde în lume fără să mai muncească el și copiii lui toată viața.

Are mii de hectare de pădure, fraților! Pe asta n-o știe nimeni! Nici eu nu știu dacă e bine să spun sau nu că se supără ăsta, vă dați seama.

Pământul lui Gigi costă acum 300 de euro metrul, sub 250 de euro nu se vinde. În doi-trei ani, se vinde cu 800 de euro. Din punctul meu de vedere, are peste două miliarde. Convingerea mea este că, dacă trăiește cinci mii de ani, nu poate să rămână fără bani”, a declarat Dumitru Dragomir, la Prosport Live.

Conform topurilor Capital, Ion Țiriac este cel mai bogat român implicat sau cu trecut în lumea sportului, fostul jucător de tenis având o avere estimată la două miliarde de euro. În același clasament, Gigi Becali este pe locul doi, cu o valoare estimată între 350 și 400 de milioane de euro, iar podiumul este completat de Ioan Niculae, patronul clubului Astra, cu 300-400 de milioane de euro.

Cea mai bogată sportivă din România este Simona Halep, cu o avere estimată de aceeași sursă la aproximativ 50 de milioane de euro.

Dacă v-a plăcut acest articol, puteți urmări Ziarul Autentic pe Facebook printr-un Like mai jos:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Conținutul este protejat !!