Ilie Mario Rafael: Primarul Piedone îi „FRIGE” pe agenții economici din Sectorul 5 cu noi restricţii

Ilie Mario Rafael, Președintele Partidului Ecologist Român – Filiala Sector 5, organizează la Curtea de Apel București două PROTESTE ÎMPOTRIVĂ PRIMARULUI PIEDONE în zilele de  2 aprilie și 14 aprilie 2021, când sunt programate ultimele termene în Dosarul COLECTIV, la care vor veni câteva sute de participanți.

Cu o experiență bogată în politică dar și în administrația locală și centrală, Ilie Mario Rafael are nenumărate motive să ceară demisia actualului edil de la sectorul 5, venind tot timpul pe Facebook cu amănunte și dovezi despre activitatea lui Piedone. Primarul Piedone îi „FRIGE” pe agenții economici din Sectorul 5 cu noi restricţii, zice Rafael făcând referire la un document semnat de primar.

”În Sectorul 5 al Capitalei, agenții economici și lucrătorii din domeniul HoReCa, două dintre categoriile cele mai afectate de pandemie, sunt pe cale să „se frigă” – ca să cităm din cinicul slogan electoral al primarului Cristian Popescu Piedone – după ce amintitul edil a decis, fără să aștepte și măsurile ce vor fi luate de către Prefectura București, care vor fi stabilite mâine, să reducă drastic programul agenților economici de pe raza sectorului.

Astfel, din 25 martie și până în 11 aprilie mall-urile, hypermarketurile, supermarketurile, terasele, service-urile auto, spălătoriile etc. ar urma să fie deschise, de luni până vineri, între orele 07.00 – 19.00, iar sâmbăta și duminica între orele 07.00 – 15.00.

În locul variantei de a gândi un plan de măsuri prin care să vină în sprijinul agenţilor economici, celebrul primar – cunoscut opiniei publice inclusiv pentru calitatea sa de condamnat în primă instanță la 8 ani și jumătate de închisoare, pentru abuz în serviciu în dosarul „Colectiv” – a ales calea uşoară, aceea de a le reduce programul de funcţionare.Așteptăm în continuare ca prefectul capitalei să ia măsuri vis-a-vis de aroganța pe care o afișează primarul sectorului 5 cât și pentru faptul că acesta se crede mai presus de lege!”, declară Ilie Mario Rafael

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Conținutul este protejat !!