PoliticaUltima Ora

Sorin Radu: Primarul Vrabie, nu este șeful nimănui încât să ia astfel de decizii fără o minimă consultare cu cetățenii

Sorin Radu consilierul local al Medgidiei, luptă pentru identitatea și valorile românești, cu interesele străine și cu giganți financiari cum ar fi grupul controlat de statul Kazahstan, Rompetrol KMG International dar și cu așa ziși parteneri de cooperare dintre România și Kazahstan care au interese personale.

”Cu tot respectul întreb, a avut loc o consultare publică cu privire la acest demers? S-a discutat în Consiliul Local Medgidia despre intenția de a amplasa acest bust exact în inima orașului? Ați făcut un comunicat de presă în vederea informării corecte a populației?

Citește și: Se anunță un protest de amploare la Medgidia. Cazul Bustului din Kazahstan

Considerați că un grup de 6-7 persoane poate reprezenta interesele întregii comunități? De-altfel ați văzut și rezultatul. Inclusiv reprezentații comunității turco-tătare se delimitează de acest demers. Să nu uităm că România este țară membră a Uniunii Europene și membră NATO. Tot în această perioadă s-a desfășurat cel mai mare exercițiu NATO la Marea Neagră (Sea Shield 21). Asta așa ca idee … Cultural, nu am nicio problemă, politic nici nu se pune problema, dar personal nu pot fi de acord cu amplasarea bustului unui artist kazah în centrul Medgidiei.

Autoritățile constănțene de ce nu au fost de acord ca acest bust să fie amplasat în Constanța? Ar fi fost mult mai aproape de Litoral, de portul Constanța, de aeroportul Mihail Kogălniceanu și de alte obiective strategice. Și în final subliniez faptul că nu am lovit și nici nu voi lovi vreodată în Medgidia și în medgidieni, ci dimpotrivă, sunt în strânsă legătură cu toți membrii comunității locale pe care îi reprezint cu cinste și mândrie.

Citește și: UCTR: noi respectăm valorile și interesele României. Tătarii nu se simt reprezentați de gestul Primăriei Medgidia

Sunteți de acord să realizăm împreună un sondaj de opinie pe această temă? Primarul nu este șeful nimănui încât să ia astfel de decizii fără o minimă consultare cu cetățenii care l-au trimis prin vot în fruntea urbei tocmai pentru a le reprezenta interesele. Această acțiune nu reflectă interesele Medgidiei! Totul s-a făcut pe furiș, pe repede înainte. Oare de ce? Ne vedem vineri!” a declarat Sorin Radu, Consilier Local Medgidia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Conținutul este protejat !!