Diverse

Instanța judecă marți dosarul de eliberare condiționată a lui Liviu Dragnea. El va fi audiat prin videoconferință

Magistrații Judecătoriei Sectorului 5 judecă marți cererea de eliberare condiționată a fostului lider PSD, Liviu Dragnea, în prezent încarcerat la Penitenciarul Rahova.

Dosarul privind eliberarea condiționată a fostului lider PSD, Liviu Dragnea, se judecă marți la Judecătoria Sectorului 5.

Liviu Dragnea va fi audiat prin videoconferință. Decizia pe care o vor lua magistrații nu va fi definitivă, ea putând fi atacată de procurori în termen de 3 zile.

În 21 aprilie, Liviu Dragnea a primit aviz pozitiv pentru eliberare din partea Comisiei Penitenciarului Rahova. Decizia finală o va lua instanța.

Două zile mai târziu, el a câștigat procesul cu Penitenciarul Rahova, în care cerea recunoașterea zilelor pe care le-ar fi putut câștiga prin muncă dacă ar fi fost lăsat să lucreze.

Liviu Dragnea se află în penitenciar din 27 mai 2019, când a fost condamnat definitiv de Instanţa supremă la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare pentru instigare la abuz în serviciu în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Conținutul este protejat !!