PoliticaUltima Ora

Klaus Iohannis, pus la punct de o judecătoare: cum vă raportaţi dvs. la posibilitatea de a fi din nou pe val în justiţie serviciile

Judecătoarea Gabriela Baltag i-a cerut joi, preşedintelui, în şedinţa de alegeri din CSM, să nu mai aducă dezbinare în instituţie. Intervenţia a venit după ce Iohannis a susţinut un discurs în care s-a referit la majorităţi parlamentare.

„Obiceiul dvs. de a face politică în CSM este evident. Aş vrea să vă adresez o rugăminte care vine din partea mea şi nu numai a mea. Măcar la finalul mandatului nu veţi mai aduce dezbinare în această instituţie, pentru că suntem sufiecient de dezbinaţi. Ştiu că sunteţi un creştin, ştiţi şi dvs că la finalul vieţii nu văm socoteală pentru cât am urât, ci pentru cât am iubit şi iertat. Aş vrea să nu lăsăm să treacă această zi fără să spuneţi colegilor noştri şi societăţii cum vă raportaţi dvs. la posibilitatea de a fi din nou pe val în justiţie serviciile. Ştiu că în octombrie aţi spus că nu veţi lăsa să se întâmple acest lucru, dar ştiu că în septembrie aţi dat un vot în CSAT pe această chestiune”, a afirmat judecătoarea Baltag.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Conținutul este protejat !!