Social

Mega Protest anunțat de George Simion în București cu persoane din toată țara

România traversează un moment istoric în aceste zile, după ce mii de români s-au adunat în cele mai mari orașe ale țării pentru a protesta împotriva noilor restricții anti-Covid-19. Liderul AUR i-a chemat recent pe cetățeni să i se alăture pentru a participa la un nou Mega Protest, în București, mâine 3 aprilie, cu participanți din toată țara.

„Nu știu dacă vouă v-a ajuns cuțitul la os, dar nouă da. Nu ne-ați votat pentru a sta în băncile din Parlament impasibili la restricțiile pe care ni le impun politrucii în frunte cu Klaus Iohannis. Ce se întâmplă în zilele astea în România este inadmisibil și de asta trebuie, e de datoria noastră, să ieșim în stradă. Mâine la ora 17:00 nu mai stăm în casă, nu mai e timpul să stăm în case. E timpul să ieșim în stradă pentru drepturile noastre, pentru libertatea noastre, pentru că aceste restricții sunt de-a dreptul aberante”, a transmis liderul AUR pe rețelele de socializare.

Liderul AUR îi îndeamnă pe români să iasă în număr cât mai mare și să refuze să mai accepte să stea închiși în casă ca în toată această perioadă grea de până acum. Acesta explică faptul că noile reguli nu fac decât să streseze și mai mult cetățenii, având un efect negativ asupra sănătății: scăderea imunității.

În urma noilor restricții anti-Covid, mii de români s-au adunat în cele mai mari orașe ale țării pentru a-și exprima public dezacordul privind constrângerea libertății cetățenilor. Străzile unor orașe precum București, Constanța, Timișoara, Brăila, Galați, Arad au fost împânzite de protestatari care au scandat demisia Guvernului și renunțarea la noile restricții.  George Simion a mai întărit solicitarea sa cu încă o promisiune. Acesta dă asigurări că, astăzi, el și românii care I se vor alătura vor “lua țara înapoi”, dând și un mesaj pe facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Conținutul este protejat !!