Diverse

Momentul în care Mike Tyson l-a prins pe Brad Pitt cu fosta lui soție, l-a implorat să nu îl lovească

Mike Tyson (53 de ani) a detaliat într-un interviu ziua în care l-a întâlnit pe faimosul actor Brad Pitt (56 de ani) și cum lucrurile ar fi putut degenera din cauza contextului, informează spaniolii de la AS.

Cele două staruri s-au văzut în anul 1989. Pe atunci, Tyson era o vedetă în lumea boxului, în timp ce actorul se afla la început de carieră și nu devenise încă faimos.

Tyson era în proces de divorț cu Robin Givens (55 de ani), dar cei doi încă se vedeau. ”Trebuia să merg la biroul avocatului meu, dar m-am oprit la casa lui Robin ca să petrec puțin timp cu ea. Eram tânăr și mi-era dor de ea”, a relatat ex-sportivul.

Nu a găsit pe nimeni acasă și a dat să plece, dar atunci a văzut-o pe fosta lui soție apărând la braț cu Brad Pitt.

”Am simțit o comă emoțională. Îmi luaseră inima și o zdrobiseră. Am fost copleșit, nu aveam energie pentru a lupta”, a povestit Mike Tyson.

Potrivit ex-boxerului american, Brad Pitt a reacționat cu teamă, implorându-l să nu-l lovească. ”Cred că Brad era beat sau ceva de genul. M-a implorat să nu-l lovesc și mi-a spus că ei doi doar repetau un scenariu”, a mai spus Tyson.

Cu toate că nu a fost cel mai bun mod de a face cunoștință, fostul sportiv a mărturisit că Pitt părea un ”tip prietenos”. Totodată, a menționat că nu-i poartă niciun fel de ranchiună starului de la Hollywood.

”Nu sunt supărat pe Brad Pitt. Dacă i-aș fi purtat ranchiună, acum nu ar mai fi în viață”, a glumit Mike Tyson, în stilul său caracteristic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Conținutul este protejat !!