Diverse

Raluca Turcan, fără mască de protecție la o acțiune de împădurire. Unul dintre participanți a fost internat în spital cu COVID

Raluca Turcan, ministrul Muncii, a fost surprinsă fără mască în timpul unei acțiuni de împădurire care a avut loc în zona Sibiului. Pozele, în care Raluca Turcan apare și cu mască, și fără mască, alături de alți oameni prezenți la acțiune, au fost postate chiar pe pagina ei de Facebook. Unul dintre participanții la acțiune a ajuns la spital cu COVID, după câteva zile. Raluca Turcan susține că „distanțarea a fost în general respectată, iar măștile au fost purtate, cu puține excepții”.

„Nu departe de oraș, pe dealurile de la poalele Munților Lotrului, am participat la plantarea a 1300 de puieți de gorun și pin – parte dintr-o viitoare pădure care la rândul său va deveni parte din ceea ce România are ambiția să îndeplinească: 40% suprafață împădurită. Am avut astăzi alături sibieni al căror atașament pentru comunitate și pentru oamenii care trăiesc în ea a fost demonstrat nu o dată. I-am însoțit deseori în misiunile lor la instituțiile de ocrotire socială, în acțiuni de sprijin destinate persoanelor vulnerabile, în proiecte umanitare. “Fii bun ori de câte ori este posibil” – spunea cineva. Ei bine, este posibil mereu!”, este mesajul cu care Raluca Turcan a însoțit o galerie de poze din timpul acțiunii de împădurire.

Fotografiile o surprind și cu mască, și fără mască, alături de alți voluntari la acțiune, fără respectarea distanței sociale, în condițiile în care județul Sibiu se află în scenariul roșu.

Potrivit publicației Turnul Sfatului, administratorul județului Sibiu, Adrian Bibu, a fost internat în spital cu COVID la două zile după acțiunea de sâmbătă. La acțiune au mai fost președinta CJ Sibiu, Daniela Cîmpean, primarul din Tălmaciu, dar și membri ai organizației locale PNL.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Conținutul este protejat !!