PoliticaUltima Ora

A treia seară de proteste în Constanța. La sediul PNL: ”Jos Guvernul Trădător”, jos ”Chițac”, jos ”Lupu”

Sute de manifestanţi au ieşit din nou în stradă. Oamenii protestează în Constanța, București şi în alte oraşe din ţară, nemulţumiţi de restricţiile impuse de autorităţi pentru limitarea răspândirii infecţiei cu coronavirus.

Citește și: Ieșiți din Casă dacă vă Pasă! Prefectul Coșa, Chițac și Lupu s-au evaporat din Instituții

Constanțenii încă sunt în stradă, astâzi au ieșit în stradă în 70 de orașe din România iar jandarmii au împărțit amenzi. Jandarmeria a făcut marți bilanțul amenzilor după protestele de luni seară din România: 650 de sancțiuni date în 70 de localități din țară. Acestea ating cifra de 400.000 de lei, a precizat Jandarmeria Română într-un comunicat.

Citește și: Protest de amploare în Constanța și mâine. Autoritățile locale sunt în stare de panică

„USR este deranjat de aceste demonstrații. Să nu uităm că partidul domnului Barna întâi s-a manifestat printr-o violență pe rețelele sociale, așa s-a născut acest partid, după care acea violență înspăimântătoare de pe Facebook a coborât în stradă. Să nu uităm manifestațiile din 2017, Ordonanța 13, multe manifestații violente. În prezent, avem aceste demonstrații împotriva puterii actuale. Ceva ar trebui făcut, dar în niciun caz sacrificat Arafat, care a salvat zeci de mii de vieți în această țară. Este absurd!”, a declarat Bogdan Chirieac.

Citește și: Ziua 2. Sute de protestatari la sediul PNL Constanța: M..e PNL, m..e USR, demisia Chițac, demisia Lupu, jos Guvernul Trădător

George Simion, co-președintele Alianţei pentru Unirea Românilor, anunță că va da în judecată Alianţa USR PLUS pentru defăimare, după protestele de luni. Mai mult, George Simion susține că nu AUR a organizat protestele. „Ei sunt extremişti. (…) Cu siguranţă cei de la USR au sărit calul cu aceste acuzaţii şi îi vom trimite în instanţă şi pe domnul Alexandru Muraru. Pe motiv că ne-au făcut extremişti, defăimare”, a declarat George Simion

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Conținutul este protejat !!