Politica

Rând pe rând, liberalii lui Ludovic Orban ies din grupul parlamentar PNL

Deputatul PNL Alexandru Kocsis a spus, în plen, că se retrage din grupul PNL şi va activa cel puţin temporar ca parlamentar neafliliat. El a precizat că nu va demisiona din PNL dar nu vrea să gireze deciziile actualei conduceri a PNL, informează News.ro.

De asemenea, și senatorul PNL Ovidiu Florean a demisionat şi urmează să activeze ca neafliliat. El a arătat că decizia sa are ca motivaţie atitudinea majorităţii colegilor, care din obedienţă pentru preşedintele Klaus IOhannis, au girat dezastrul crizei sanitare.

”Nu am nicio şansă să îmi onorez angajamentele luate în faţa oamenilor. Preşedintele Klaus Iohannis l-a susţinut pătimaş pe domnul Florin Cîţu”, a spus senstorul, precizând că toate aceste decizii au dus la destrămarea coaliţie de guvernare, la căderea Guvernului şi la criză politică şi sanitară. ”În perioade de criză, oamenii politici trebuie să se sacrifice pentru popor, la noi a fost sacrificat poporul”, a mai delcarat Florean, arătând că atât preşedintele cât şi premierul au ajuns la cote de încfredere increldibil de mici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Conținutul este protejat !!