Diverse

Șase români au dat o spargere un templu budist din SUA. Au existat spargeri asemănătoare în toată ţara

Șase români au fost arestați în SUA după ce au jefuit un templu budist vietnamez. Jaful s-a petrecut în luna aprilie, a anunțat biroul șerifului din Benton County, potrivit presei locale. Templul se afla într-o casă din Rogers, Benton County, statul Arkansas.

Marta Chicui, Francisca Velcu, Floarea Miclescu, Voinea Gratiani Miclescu, Claudia Velcu și Narcisa Velcu au fost arestați pentru tâlhărie și complicitate la spargere rezidențială, dar au fost eliberați după ce au plătit cauțiunea.

Cum au acționat?

Patru femei s-au dus la templul din orașul Rogers, pe 18 aprilie şi au spus că au nevoie de ajutor divin pentru un membru al familiei. În acel moment, în casa în care este situat templul se afla doar o singură persoană, care le-a transmis că ceremoniile se desfășoară doar în vietnameză.

Una dintre femei a cerut să folosească toaleta, iar celelalte au încercat să distragă atenţia persoanei care se ocupa de templu, dar nu au reuşit. Când le-a cerut să plece, acestea au devenit agitate. Două zile mai târziu, cinci femei şi un bărbat s-au întors şi au forţat intrarea în templu, reuşind să pătrundă în mai multe încăperi şi să fure bani, bijuterii şi alte obiecte de valoare.

Ocupanta templului a reușit să fugă și nu a fost rănită. Spargeri asemănătoare au avut loc în toată ţara. Detectivii cred că au fost implicate şi alte persoane, dar cel mai probabil au părăsit zona.

Dacă v-a plăcut acest articol, puteți urmări Ziarul Autentic pe Facebook printr-un Like mai jos:

Medic endodont Dr. Reșit Ayla

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Conținutul este protejat !!