Social

SCENE SCANDALOASE O fetiță de 10 ani a fost VIOLATĂ, în baia publică. Orgia sexuală a fost filmată și postată pe internet

Încă un caz revoltător a avut loc într-unul dintre cele mai mari municipii din România! O fetiță de 10 ani a fost violată de patru băieți cu vârste cuprinse între 13 și 16 ani, în fosta baie publică din Ploiești.

Fata a declarat că tinerii au forțat-o să aibă cu ei raporturi sexuale orale pe care aceștia le-ar fi filmat, iar imaginile ar fi fost postate pe internet, scrie ziarulincomod.ro.

Violul ar fi avut loc în urmă cu două săptămâni, iar unul dintre cei patru băieți ar fi filmat-o pe copilă când le făcea sex oral, iar apoi ar fi postat imaginile pe Instagram.

Sâmbătă seara, mama copilei a sunat la 112, după ce fata ei i-a povestit ce s-a întâmplat. Asta, după ce fata a relatat că băiatul care a filmat-o, în vârstă de 16 ani, ar fi încercat ieri să o forțeze din nou să aibă relații sexuale pe o scară de bloc din Ploiești.

Incidentul de ieri ar fi avut loc pe strada Malu Roșu, în zona parcului Biserica de Lemn, iar fata susține că s-a întâlnit cu băiatul care ar fi vrut să ducă într-o scară de bloc pentru a întreține din nou raporturi sexuale orale și ar fi lovit-o la brațul stâng. Fata ar fi refuzat apoi, ajunsă acasă, i-ar fi povestit mamei tot ce s-a întâmplat iar femeia a sunat la poliție, mai susține sursa citată.

Polițiștii i-au audiat atât pe copilă, cât și pe băiatul de 16 ani și au deschis dosar penal pentru lovire, viol și pornografie infantilă.

Tot în fosta baie publică din Ploiești a avut loc în luna aprilie o crimă, o fată de 17 ani fiind ucisă de un bărbat de 48 de ani.

Dacă v-a plăcut acest articol, puteți urmări Ziarul Autentic pe Facebook printr-un Like mai jos:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Conținutul este protejat !!