SocialUltima Ora

Șerban Nicolae: Veți asmuți justiția și forțele de ordine împotriva propriilor frați și surori pentru a vă atinge scopurile fixate?

Senatorul Şerban Nicolae candidaţ al Partidului Ecologist Român pentru Senat în circumscripţia Bucureşti, vizibil afectat de atacul la adresa bisericii, mai ales la adresa ÎPS Teodosie, a postat pe pagina lui de socializare. Vă redăm mai jos mesajul integral al senatorului:

Întâi-stătătorul celei mai vechi episcopii de pe teritoriul României (sec. II-III AD) a ridicat steagul Credinței în fața samavolniciilor Puterii politice, a neo-fanarioților anti-creștini, bătându-le obrazul gros, într-o epistolă fără precedent.

Citește și: Cine se încălzește să succeadă ultimului bolșevic din Guvernul României

„Credincioșii Bisericii Ortodoxe Române și slujitorii ei sunt obligați acum să îndure umilința și frigul, să se expună unor grave probleme de sănătate din pricina temperaturilor scăzute (care afectează sistemul imunitar) și de dragul măsurilor exagerate, lipsite de logică și luate de necunoscuții dumneavoastră specialiști, în dispreț total față de normele de drept, de credința și tradițiile poporului român, care consideră că anularea unui drept fundamental, de exercitare și exprimare a credinței, nu reprezintă mare lucru, raportat la pandemia care ne încearcă.”

„Ce veți face? Ne veți bate, amenda, aresta și executa pe toți cei care vom merge să ne rugăm la Mănăstirea Peștera Sfântului Apostol Andrei, în ziua prăznuirii sale?!? Veți asmuți justiția și forțele de ordine împotriva propriilor frați și surori pentru a vă atinge scopurile fixate?”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Conținutul este protejat !!