PoliticaUltima Ora

Transferul politic al anului 2020 la Partidul Ecologist Român – Emanoil Savin

Senatorul Emanoil Savin se află în fruntea listei pe care Partidul Ecologist Român, organizația Prahova, o propune pentru alegerile parlamentare, Camera Deputaților, din 6 decembrie 2020.
Emanoil Savin, care va candida pentru un nou mandat în Camera Deputaților, a transmis programul său și al partidului din care face pe parte, program pe care și-l va asuma în viitorul mandat de deputat:

“Nu numai în sport, în fotbal, se realizează transferuri spectaculoase ci și în politică, Emanoil Savin, o forță marcantă în Parlamentul României, deschide lista Camerei Deputaților din partea Partidului Ecologist Român pentru județul Prahova la Alegerile Parlamentare din 6 decembrie 2020.

Și pentru că am folosit termeni din sport, implicarea senatorulului de Prahova, Emanoil Savin, în acest fenomen a fost deosebită, atât din punct de vedere legislativ, prin Ordonanța de Urgenţă 38/2017 care a permis salvarea activităților sportive la nivel național prin finanțarea în limita a maxim 5% din bugetele locale, cât și prin generoasa implicare financiară directă în mai multe proiecte sportive din județ cum sunt: organizarea la Bușteni alături de FRF și AJFPH a Turneului Semifinal Juvenil de Fotbal – Cupa Satelor, sprijinirea Selecționatei de fotbal amator a județului Prahova, dar și susținerea și ajutorul direct acordat proiectului Petrolul 52 la începuturile sale.

Totodată s-a implicat în reluarea activităților și curselor de trap de pe Hipodromul Ploiești și susținerea asociaților de columbofili prahoveni, iar lista poate continua.

Emanoil Savin este semnatarul a unui număr de 99 de inițiative legislative. S-a luptat pentru completarea Legii 51/2006, a serviciilor comunitare de utilităţi publice, este semnatar al propunerii legislative pentru modificarea şi completarea Legii nr.227/2015 privind Codul Fiscal şi Legii nr.95/2006 privind reforma în domeniul sănătăţii, cât și susțînătorul inițiativei parlamentare pentru majorarea alocației pentru copii.

”Dacă vreun parlamentar prahovean a fost mai aproape de sport, în general, mă înclin în fața lui, deși, sincer, chiar mi-aș fi dorit ca și alți colegi să ajute sportul tot timpul, nu doar în poze când se apropie campania. Eu sunt mândru să susțin identitatea sportivă a județului Prahova.

Din partea Partidului Ecologist Român, îmi voi continua activitatea parlamentară în sprijinul unei Românii curate și sănătoase!”, a precizat Emanoil Savin.

Ștampila de vot se poate aplica pentru Partidului Ecologist Român pe buletinele de vot pentru Camera Deputaților la poziția 12, simbol electoral ”Bradul”. În cultură populară Bradul este perceput că fiind arborele vieții, vertical și mereu veşnic, simbol al civilizaţiei noastre și reprezentativ pentru lumea creştină.

Pentru toți cei ce simt că ecologia este o condiție a existenței noastre în viitor, pentru cei ce vor o Românie verde și curată. PER și-a asumat și rolul de militant pentru o agricultură cât mai sănătoasă, încurajarea agriculturii bio care să asigure alimente sănătoase populației.

Alături de o strategie sănătoasă pentru agricultură României, PER va lupta pentru revizuirea legii care permite vânzarea terenurilor către cetățeni străini, în așa fel încât pământul României să nu mai fie înstrăinat și în același timp să fie și folosit eficient.

Ne propunem obiective precise și esențiale care vizează baza existențială a acestui popor. Viață sănătoasă, natură sănătoasă, clasa politică sănătoasă, agricultură sănătoasă și o Românie verde și stăpână pe pământul și economia ei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Conținutul este protejat !!