Diverse

Un hoț a încercat să-i fure telefonul unei luptătoare MMA. ATENȚIE, IMAGINI CU IMPACT EMOȚIONAL.

Un hoț de telefoane a ales persoana greșită pe care să o jefuiască. A încercat să smulgă un smartphone de la o luptătoare MMA de 1.50m înălțime dar lucrurile nu i-au mers conform planului.

Femeia, identificată de The Sun doar cu numele de Brisa, și-a dezlănțuit furia asupra tâlharului, în Mar del Plata, Buenos Aires. După ce i-a aplicat o corecție zdravănă, l-a ținut pe loc până au sosit autoritățile.

Tânăra de 20 de ani plecase de la serviciu când suspectul i-a luat telefonul și a fugit, iar Brisa s-a luat după el, împreună cu un prieten. Conform propriilor explicații, Brisa a fost foarte furioasă fiindcă economisise bani timp de săptămâni întregi pentru a-și cumpăra device-ul.

Suspectul tâlhar a fost blocat rapid de un grup de muncitori, care au reușit să-l rețină, dar Brisa și-a vărsat furia pe el până au venit autoritățile. Un video apărut pe youtube o arată pe luptătoarea MMA în timp ce îl blochează pe hoțul care are fața însângerată.

„Ia-ţi un loc de muncă! Tu crezi că stau toată ziua închisă la serviciu doar ca să mă furi tu în trei secunde?!”, a țipat Brisa spre bărbat. Luptătoarea l-a blocat până a sosit poliția. O anchetă este în curs.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Conținutul este protejat !!