Sanatate

Un pacient stă neoperat de 10 zile din cauza unui conflict între medici

Un pacient internat la Spitalul Județean de Urgență Slobozia așteaptă de 10 zile să fie operat la picior, însă intervenţia continuă să fie întârziată din cauza unui conflict între medicul său și un anestezist.
După ce şi-a rupt piciorul în urma unui accident casnic, bărbatul a fost transportat de urgență la Spitalul Județean de Urgență Slobozia.

Acolo însă avea să afle că intervenția chirurgicală de care are mare nevoie nu poate fi făcută din cauza unui conflict între medicul curant și anestezist.

Mai exact, medicul care l-a examinat a informat familia bărbatului că este necesară o intervenție chirurgicală. Cu toate acestea, la 10 zile de la accident, pacientul încă așteaptă să fie operat.

„Doctorul a spus că anestezistul refuză să intre în sala de operație cu el. Înțeleg că cei doi medici nu se înțeleg, dar pacienții nu ar trebui să sufere din această cauză. Am făcut plângeri la conducerea spitalului și la Consiliul Județean Ialomița, dar ni s-a spus doar să așteptăm!” a declarat revoltată Constantina State, soția pacientului., pentru independentonline.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Conținutul este protejat !!