Unde va ajunge averea de 125 de milioane de dolari a lui Daniel Craig

Daniel Craig nu le va lasa copiilor sai niciun ban din averea lui de 125 de milione de dolari. Actorul care-l interpreteaza pe James Bond spune ca „ideea de mostenire este dezagreabila”, noteaza The Independent.

Daniel Craig gaseste conceptul de mostenire lipsit de gust si spune ca „filozofia mea este sa-i cheltuiesc sau sa-i donez pana mor”

„Nu vreau sa las sume mari de bani generatiei urmatoare”, a marturisit Daniel Craig intr-un interviu acordat Saga Magazine.

Daniel Craig are 52 de ani si doi copii. O fiica de doi ani cu actrita Rachel Weisz si o fata, Ella (28 ani), din mariajul anterior cu Fiona Loudon.

In discutia cu Saga Magazine, actorul a dezvaluit si ca visa sa joace rolul unui supererou la inceputul carierei sale. „Visam sa fiu Superman, Spider-Man, Omul Invizibil sau un cowboy”, a spus Daniel Craig.

Lansarea noului film cu James Bond, „No Time to Die”, a fost amanata pana in noiembrie din cauza epidemiei de coronavirus. Se estimeaza ca decizia ii va costa pe cei de la MGM 50 de milioane de dolari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Conținutul este protejat !!