Diverse

Solistul trupei Rammstein se simte mai bine. Trupa precizează că a fost testat negativ la coronavirus

Till Lindemann, solistul trupei germane Rammstein, se simte mai bine, după ce a fost internat în spital joi seara și și-a petrecut noaptea la terapie intensivă. În ciuda unor informații inițiale că ar fi fost diagnosticat cu coronavirus și ar fi în stare critică, trupa precizează vineri seara, într-o postare pe contul de Facebook, că Till Lindemann nu are coronavirus, testul a fost negativ.

Artistul a fost transferat de la terapie intensivă și se simte mai bine. Trupa mai precizează că internarea la spital s-a făcut la sfatul doctorului formației.

Lindemann, în vârstă de 57 de ani, a revenit la 15 martie în Germania, după ce a avut un concert solo în Rusia, iar la scurt timp a solicitat îngrijiri medicale deoarece a făcut febră mare.

Trupa Rammstein a fost înfiinţată la Berlin, în 1994. Stilul muzical al formaţiei, pe care cei şase membri ai trupei l-au numit „tanz-metall”, încorporează elemente de industrial metal, muzică electronică, Neue Deutsche Härte şi heavy metal. Versurile sunt cu precădere în limba germană. Formaţia a concertat la Bucureşti în 2010 şi 2013. Grupul este format din Christoph Schneider (tobe), Richard Z. Kruspe (chitară), Paul Landers (chitară), Till Lindemann (voce), Oliver Riedel (bas) şi Flake Lorenz (clape).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Conținutul este protejat !!