Politica

(VIDEO) Prins la fumat în incinta parlamentului, Senatorul PNL Daniel Fenechiu, înjură ca la ușa cortului

Senatorul PNL fuma în Parlament. Daniel Fenechiu a încercat să-și ascundă țigara când a fost prins de George Simion.

”Ce faceți? Fumați în spațiu închis?”, i-a zis George Simion. ”Ce faceți cu țigara?! N-o mai ascundeți, că vă ardeți! Încălcați o lege: nu aveți voie să fumați aici!”, i-a zis politicianul de la AUR.

Practic, Daniel Fenechiu a spus iritat că a fost victima unui complot pus la cale de cei de la AUR.

”Ești un jeg ordinar! Să audă toată lumea! Ăsta e George Simion: un jeg ordinar, o spun direct, nu am ce face. Nu îți este rușine?! Ești un ordinar!”, a zis Fenechiu (PNL) lui George Simion (AUR).

De la minutul 16

Deputatul George Simion, copreşedinte al AUR, şi ceilalţi parlamentari ai partidului s-au deplasat, marţi, la Comisiile pentru sănătate şi juridică din Senat, unde au susţinut că ”vor să introducă, nestatutar, împotriva legilor, la vot certificatul verde”.

”Suntem în Senatul României, unde vor să introducă, nestatutar, împotriva legilor, la vot certificatul verde, adică obligativitatea vaccinării sau test din banii proprii pentru personalul medical, pentru cadrele didactice. Suntem toţi parlamentarii AUR aici, pentru că mai devreme am fost daţi afară de doamna Scîntei de la Comisia juridică şi de domnul Fenechiu şi românii au tot dreptul să ştie ce se întâmplă. O să mergem în Comisia medicală, să cerem explicaţii, după care revenim la doamna Scîntei, pentru că la Comisia medicală în momentul ăsta se pregăteşte un abuz. Vor să dea un raport, deşi nu au cvorum, şi nu o să asigurăm, AUR-ul, cvorum pentru Comisia medicală”, a afirmat Simion.

Liderul AUR s-a arătat nemulţumit de faptul că nu a fost lăsat să filmeze dezbaterile din comisiile menţionate, în condiţiile în care ”votul trebuie să fie public”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Conținutul este protejat !!