SocialUltima Ora

Ziua 2. Sute de protestatari la sediul PNL Constanța: M..e PNL, m..e USR, demisia Chițac, demisia Lupu, jos Guvernul Trădător

Sute de protestatari s-au strâns în fața Prefecturii pentru a protesta față de noile restricții impuse de Guvern, constănțenii au plecat în marș pe străzile din oraș. Conform protestatarilor, aceștia au o serie de nemulțumiri și revendicări: demisia lui Raed Arafat, demisia lui Florin Cîțu, demisia primarului Vergil Chițac, președintelui CJ, Mihai Lupu dar și a PNL Constanța.

Protestatarii au scandat, pe platoul Instituţiei Prefectului, și pe bulevardele din Constanța lozinci printre care „Jos Guvernul”, „Libertate te iubim, ori învingem, ori murim”, „Jos criminalii”, lozinci împotriva primarului Chițac și a președintelui CJ, Mihai Lupu, PNL și USR dar şi cântând imnul naţional „Deşteaptă-te române”.

Au început la Instituția Prefectului Constanța, la care au continuat pe străzile orașului: zona peninsulară, Arhiepiscopia Tomisului, Portul Tomis, ulterior pe marile bulevarde spre Casa de Cultură a Sindicatelor, sediul PNL Constanța și înapoi către prefectură.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Conținutul este protejat !!