DiverseUltima Ora

5 reguli simple, cum îți pregătești silueta pentru vară. Explică Carmen Brumă și Cori Grămescu

Vara aproape că a sosit, iar proba costumului de baie e tot mai aproape. Carmen Brumă a explicat care sunt cele cinci reguli pe care trebuie să le urmezi dacă vrei să ai o siluetă de invidiat.

5 reguli eficiente pentru o silueta de invidiat:

1. Eliminaţi alcoolul, zahărul, mezelurile, soia , prăjelile.
2. Mâncaţi (cel puţin) 2 legume proaspete diferite (preferabil, de sezon) la fiecare masă (sau măcar la două dintre cele 3).
3. Nu ciuguli între mese, chiar dacă este vorba despre alimente considerate sănătoase.
4. Hidratează-te cu apă!
5. Încearcă să schimbi compoziţia corporală în favoarea masei musculare! Faceţi antrenamente de tip HAIT şi variaţi exerciţiile. Exemple concrete găsiţi în programele mele.

Citește și: Dietă rapidă înainte de a ajunge pe plaja de la malul mării. Slăbești până la 5 kilograme

Și Cori Grămescu a venit cu câteva recomandări privind procesul de slăbire.

„Procesul de slăbire, în sine, este unul simplu. Trebuie să fii în deficit caloric pentru a slăbi și cam asta e partea cea mai importantă a procesului biochimic. Însă, pentru a reuși să îți menti greutatea scăzută în timp, trebuie să îți cunoști corpul, să faci alegeri alimentare conștiente și asumate și să înțelegi ce și cum poți mânca atunci când nu ai chef să mănânci conform meniului tău „curat”. Cântărirea regulată este esențială în succesul unui program de slăbire, dar NUMAI dacă o faceți la un interval de timp suficient de amplu încât să aveți o viziune pe termen lung a lucrurilor.

Recomandarea mea este să vă cântăriți și să notați greutatea pe care ați atins-o, alegând o zi pe săptămână în care să vă cântăriți și faceți din asta un obicei. Dacă doriți să slăbiți, este suficient timp să corelați meniul săptămânal cu rezultatele obținute și în acest fel puteți să vă ajustați alegerile alimentare în funcție de greutatea voastră și evoluția acesteia în timp”, a scris Cori Grămescu pe Facebook.

Dacă v-a plăcut acest articol, puteți urmări Ziarul Autentic pe Facebook printr-un Like mai jos:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Conținutul este protejat !!