Am judecătorii în buzunar, iar ăia de la colectiv o vor lua în gură. Pe mine nu mă închide nimeni!

Cristian Piedone Popescu, primarul Sectorului 5 se laudă public că are controlul asupra judecătorilor în procesul “Colectiv”, susține Rafael Mario Ilie, președintele PER Sectorul 5, care spune că l-a auzit pe edil vorbind astfel în perioada în care i-a fost consilier personal.

Conform unui comunicat pe rețelele de socializare, „Ilie Mario Rafael susține că a auzit cum se laudă Piedone că va scăpa de condamnare și chiar va fi achitat în Dosarul COLECTIV: «Am puterea, am Sistemul, am Securitatea, am SRI-ul, sunt Primar, am bani mulți și sunt șmecher. Am judecătorii în buzunar, iar ăia de la Colectiv o vor lua în gură. Pe mine nu mă închide nimeni!». (…) Având în vedere că, pe surse, se aude că domnul Cristian Victor Piedone Popescu va reuși să scape de JUSTIȚIE în procesul de la Colectiv, considerăm că este necesar să luăm atitudine”.

Piedone a fost condamnat, în primă instanță, la 8 ani și 6 luni de închisoare în procesul incendiului de la Colectiv. Instanța l-a găsit vinovat de faptul că, în calitate de primar al Sectorului 4, a făcut abuz în serviciu și a obținut pentru altul un folos necuvenit, cu producerea unor consecințe deosebit de grave. Concret, a fost găsit vinovat de faptul că a autorizat funcționarea clubului Colectiv, deși nu întrunea condițiile legale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Conținutul este protejat !!