Sanatate

Becali a cumpărat ANTIDOTUL pentru COVID-19. 120.000 de pastile vor ajunge în România

Gigi Becali, latifundiarul din Pipera, susține că un medicament pentru Covid-19 a fost achiziționat din Rusia și urmează să ajungă în țara noastră.

Gigi Becali a precizat în direct la România TV că antidotul pentru Coronavirus va fi donat la Spitalul Matei Balș din Capitală.

”Am plătit 120.000 de pastile de antidot din Rusia și nu le puteam primi dacă nu primeam astăzi aprobarea de la minister. Acum am primit aprobarea. Pastilele vin din Rusia, le-am plătit, trebuie să ajungă 120.000 de pastile de antidot. Un medicament. Le-am plătit. Acest medicament nu este acreditat de Uniunea Europeană, dar poate fi adus. Eu fac totul gratuit. Am luat medicamentul și îl dau gratuit la Matei Balș. Ei distribuie mai departe unde e nevoie. (…) Cu toată averea mea eu vreau să ajut oameni”, a precizat Gigi Becali în direct la România TV.

Peste 3.000 de teste se pot face în prezent gratuit la clinica lui Gigi Becali pentru că a fost achiziționat un laborator de specialitate, iar unitatea medicală a primit acreditare din partea Ministerului Sănătății.

8 comentarii la „Becali a cumpărat ANTIDOTUL pentru COVID-19. 120.000 de pastile vor ajunge în România

  • Felicitări domnului Becali să vă dea bunul Dumnezeu sănătate și fericire la întreaga familie (sunteți un înger pe pământ trimis de bunul Dumnezeu )pt a salva vieții omenești!

   Răspunde
  • Bãããi……oameni buni…..ãsta este.conducãtorul care va salva Românìa……cel prevestit de „Arsenie Boca ” si de „Baba Vanga”…….treziţivã caci timp prea mult nu mai este.mãcar sa lasam copiilor şi nepoțiilor noştri….pãmântul ãsta dat de strãmoşi ….curat şi vindecat…..de leprele care vor sã sugã tot.

   Răspunde
  • Bravo și felicitări pentru tine Domnule președinte Gigi…Dumnezeu să te binecuvînteze pe tine și pe familia ta Amin…

   Răspunde
 • Mare om , mare caracter !
  Este cunoscut că este un Creștin Ortodox Mărturisit si atunci nu are cum să stea cu mâinile în sân la suferintele semenilor !
  Ca orice Crestin , se consideră plin de pacate si precum vamesul Zaheu pentru plata nedreptăților ce consideri că le-ai comis intorci împătrit inapoi !
  Dar , să recunoști că ai păcătuit , că ai greșit fată de semenii tăi , asta înseamnă , conform psalmistului David , ” duhul umilit , inima înfrântă și smerită Dumnezeu nu o va urgisi ” . . . . . .
  Dumnezeu să-l ajute și să-i răsplătească faptele bune spre iertarea păcatelor !

  Răspunde
 • Domnule Becali nu ma pot exprima în cuvinte,esti un om cred ca unicat,eu nu cred ca mai exista o persoana care să facă atât bine pentru semenii lui. Sa iti de-a BUNUL DUMNEZEU sanatate si numai gânduri bune,atât d-voastra cât și întregii familii. Toate cele bune va doresc!!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Conținutul este protejat !!