Social

Liderul Tătarilor, demn de luat exemplu. Luptă în linia întâi pentru comunitatea lui

Președintele Uniunii Culturale a Tătarilor din România, Fildis Reșit, a pornit o campanie umanitară pentru comunitatea lui în județul Constanța. Acesta doreşte să sprijine statul român și să facă perioada din timpul ordonanței militare mai liniştite şi lipsite de griji unui număr cât mai mare de persoane defavorizate de etnie tătară, în funcţie de sprijinul pe care îl va primi din partea cetățenilor vrea să cuprindă toată comunitatea musulmană din România.

Redăm mai jos textul integral preluat de pe pagina de socializare a liderului tătar.

Perioada dificilă pe care o traversăm impune nevoia de a ajuta cât mai multe persoane de etnie tătară fără posibilități: majoritatea persoane în vârstă și cu dizabilități. Am distribuit 100 de cutii cu alimente și o să urmeze și-n perioada următoare. Campania de sprijinire începută de Uniunea Culturală a Tătarilor din România (UCTR) este abia la început, mai multe persoane și-au arâtat disponibilitatea de a se alătura și dorim să ne extindem, către toată comunitatea musulmană, în funcție de buget. Am început identificarea persoanelor vulnerabile încă de acum o săptămână.

Dacă sunteți în dificultate sau cunoșteți astfel de persoane, puteți cere ajutorul lăsând datele de contact într-un mesaj pe facebook (nume, prenume, adresă, telefon de contact), în limita resurselor disponibile. Momentan, persoana care va beneficia de pachet trebuie să fie de etnie tătară și facă dovada, cu talonul de pensionar (pensie mai mică de 800 lei) sau certificatul de încadrare în grad de handicap, la livrare.

Este timpul să fim uniţi, este timpul să ne implicăm şi să fim responsabili pentru viitorul acestei ţări și acestei etnii. În astfel de momente trebuie să venim în sprijinul statului român, doar solidaritatea noastră ne poate proteja. Dacă puteți să contribuiți cu alimente sau știți pe cineva care poate să facă acest lucru, putem pune mașină de marfă la dispoziție.

Uniunea Culturală a Tătarilor din România
Președinte, Fildis Reșit

4 comentarii la „Liderul Tătarilor, demn de luat exemplu. Luptă în linia întâi pentru comunitatea lui

  • Ne mândrim cu tine! Singurul tatar care se zbate intr-adevăr pentru comunitatea noastră. Felicitări! Împreuna vom învinge!

    Răspunde
  • Felicitări !!!!!! Unde sunt lichelele alea cu bani care nu au știut decât sa fure comunitatea! Felicitări încă odată Fildis Resit! De oameni ca tine avem nevoie!

    Răspunde
  • Felicitari! Chiar ca demn de urmat. Ar trebui sa ia si romanii exemplul lui. Bravo comunității tatare ca au astfel de lider!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Conținutul este protejat !!