Cea mai mare campanie umanitară a musulmanilor din România

În această perioadă, în care este instituită starea de urgentă, comunitatea musulmană s-a mobilizat extraordinar, reușind să desfășoare cea mai mare campanie umanitară din toate timpurile în județul Constanța pentru etnicii tătari și turci. Uniunea Culturală a Tătarilor din România a reușit în câteva zile să distribuie peste 600 de pachete cu alimente către musulmani vârstnici cu pensie mică, fără venit sau cu handicap, majoritatea fără conexiune la internet.

”Campania noastră va continua către celelalte localități din județul Constanța în funcție de buget și posibilități, unde după părerea noastră, nevoia este mai mare. Momentan în Constanța am sistat distribuirea de pachete, concentrându-ne către celălalte localități din județul Constanta. Am considerat că în Constanța bătrânii au mai multe posibilități să ceară ajutor. Bătrânii din Constanța cu venituri sub 1200 pot apela Dr. Murad Mohammad, telefon: 0735.00.50.50 sau la primaria Constanța cu venituri sub 1400, telefon: 0341.448.530.

Mii de mulțumiri pentru ajutorul oferit de dr. Murad Mohammad comunității musulmane, celor care se implică și celor care donează, fie ca este vorba de bani sau produse.” scrie pe pagina personală Fildis Reșit, președintele tătarilor din România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Conținutul este protejat !!