Erou pentru bătrânii din localitatea lui. Cu mâna ruptă îi ajută pe cei în vârstă cu alimente

Zilele acestea se desfășoară o amplă campanie umanitară dedicată persoanelor în vârstă cu venituri mici din judetul Constanța, la care este implicată Uniunea Culturală a Tătarilor din România sprijiniti de Murad Mohammad (lanţul Phoenicia), care împreună cu echipa sa și alături de alți prieteni, intenționează să facă o serie de acțiuni umanitare.

Tătarul cu nume românesc din orașul Mangalia, Ionuț Vlădescu zis și Yonus sau Dili provine dintr-o familie mixtă. Mama lui este tătăroică, Catige; de la care a preluat tradițiile și obiceiurile tătărești. Membru activ al Uniunii Culturale a Tătarilor din România este iubit de comunitatea musulmană din Mangalia, adesea merge să se roage la geamia din localitate.

”Astâzi am împărțit pachete către pensionarii cu venituri mici din Mangalia cu sprijinul Uniunii Culturale a Tătarilor din România și cu suportul domnului Dr. Murad Mohammad. Mi-a luminat sufletul vazând bucuria din ochii bătrânilor. Promitem că acțiunea se va repeta în perioada următoare deoarece acești bătrâni au nevoie de tot sprijinul nostru.” a scris Ionuț Vlădescu pe pagina lui de socializare.

Tătarul Ionuț împreună cu alți voluntari au împărțit pachete bătrânilor musulmani cu venituri mici din Mangalia, reușind cu o mână, ceea ce nu reușesc alții cu două mâini.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Conținutul este protejat !!