Social

Coaliția anti-coronavirus Constanța

Mai multe asociații și fundații și-au arâtat coaliția anti-coronavirus în Constanța îndemnând membri lor să sprijine Spitalul de Boli Infectioase Constanta. Zilele trecute, echipa Constanța Altfel, Dăruiește Aripi, Uniunea Culturală a Tătarilor din România au reusit sa mobilizeze agenti economici constanteni care au aprovizionat Spitalul de Boli Infectioase Constanta. Au asigurat astfel un camion de apa si mai multe produse de igiena si ajutorul a continuat sa vina si in zilele urmatoare. Mai multe persoane fizice, publice și firme au anunțat că vor sprijini demersurile organizaților menționate, pentru a ajuta autoritățile medicale din Contanța să facă față eforturilor împotriva pandemiei de Covid-19.

”Doctorii, asistentele, infirmierii, lucreaza aproape fara oprire si au nevoie de tot suportul nostru. Aflati in prima linie a bataliei cu acest virus pacatos, acestia duc o lupta continua si trebuie sa fie sustinuti. De aceea facem inca o data un apel la constanteni, pentru solidaritate. Toti cei care au posibilitatea sa ajute, sa nu ezite! Ne referim aici la apa, materiale sanitare sau medicale daca poate fi cazul, donatie financiara chiar, orice ajutor este mai mult decat binevenit. Doar impreuna si sprijinindu-ne reciproc vom trece cu bine peste aceasta grea incercare. Sa nu uitam poate cel mai important aspect: ajutand personalul medical, ne ajutam si pe noi.” declară Constanța Altfel pe pagina de socializare.

”Zilele acestea, mai mult ca oricând, venim în ajutorul comunității și invităm toți cetățenii cu posibilități să se implice în susținerea sistemului sanitar. Un gest simplu ar însemna un ajutor de neprețuit pentru spitalele care se luptă cu COVID-19 dar și pentru cadrele medicale. Etnia tătară este recunoscută că furnizează nenumărați medici de top în sistemul medical românesc și întodeauna vom fi aproape de ei.” a declarat telefonic Fildis Reșit, președintele Tătarilor din România.

”Având în vedere problema prioritară de sănătate la nivel mondial și evoluția situatiei epidemiologice internaționale determinate de răspândirea coronavirusului SARS-COV-2, precum și declararea ”Pandemiei” de către Organizația Mondială a Sănătății, Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Constanța a fost desemnat de Ministerul Sănătății, centru medical pentru tratarea pacientilor infectati cu noul tip de coronavirus. ”Rugăm ca donațiiile de bunuri să fie însoțite de: avizul de însoțire al mărfii, certificate de conformitate și garanțiie, copii ale facturilor de achiziție,etc. Pentru mai multe detalii: tel: 0241.484. 501 sau contact@infectioaseconstanta.ro” declară reprezentații Spitalului Clinic de Boli Infecțioase Constanța

Beneficiar: Spitalul Clinic de Boli lnfectioase Constanta
Adresa: Bulevardul Ferdinand nr. 100, Constanta
Cont: R038TREZ23121F370100XXXX deschis la Trezoreria MunicipiuluiConstanta;
COD FISCAL : 15113490;
Cont: R091BRDE140SV30088371400 (RON) deschis la B.R.D Constanta;
Cont: R039BRDE140SV71506471400 (USA) deschis la B.R.D Constanta;
Cont: R035BRDE140SV71506551400 (EUR) deschis la B.R.D Constanta.
SWIFT BRDEROBU
Pe documentul bancar la rubrica „Explicatii”se va face mentiunea „DonatiiCOVID-19”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Conținutul este protejat !!