Marian Vanghelie, a fost ‘ejaculat’ din platforma Partidului Ecologist Român (PER)

Partidul Ecologist Român a anunțat joi că partidul Partidul Social Democrat Independent (PSDi) condus de Marian Vanghelie „nu mai face parte din grupul partidelor reunite pe platforma PER”.

„Scopul platformei este promovarea unei alternative politice reale, bazată pe adevăr, colaborare in interesul romanilor și al României. Doctrina și programul PSDi nu au fost acordate în timp real cu principiile și valorile morale cât și sociale ale celor reuniți pentru o Românie sănătoasă! Decizia a fost luată unanim de comitetul de coordonate al platformei. Am considerat că este important pentru noi și electoratul nostru să informăm de această stare de fapt. Vă invităm să rămâneți alături de noi, cei care vrem și știm să respectăm valorile și identitatea poporului român, fiind dispuși sa facem orice sacrificiu în acest sens. Continuăm împreună pentru România Sănătoasă! Susțineți bradul!”, a transmis,

****În 2011, după ce a fost schimbat de PSD de la șefia organizației București, Marian Vanghelie afirma: „La PSD dacă nu eşti bun, te ejaculează”.  Ulterior, el a spus că ‘a ejacula’ este si un termen tehnic si ca poate aduce o carte sa demonstreze acest lucru. „Am mai facut o gluma, fiind foarte rapid am zis ‘ejaculat’, ma intelegeti? Deci este si un cuvant tehnic pentru cei care nu stiu. Urmatoarea emisiune va aduc cartea si va arat ca este un termen tehnic. A fost prin asimilare, ma grabeam si eram nervos. Poate nu e cel mai potrivit cuvant, dar eram cam nervos…”, s-a justificat Marian Vanghelie.

Momentul video mai jos:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Conținutul este protejat !!