Diverse

Regele Hagi, discurs înflăcărat! Planul lui pentru redresarea naționalei. Aceasta trebuie să fie strategia

Managerul tehnic al FC Farul, Gheorghe Hagi, a vorbit, marţi, la Digisport, ca fost lider al „Generaţiei de Aur”, în privinţa viitorului echipei naţionale a României, pentru care a evoluat de 125 de ori, relatează News.ro.

România trebuie să se califice la Campionatul European şi Campionatul Mondial, nu poate exista alt obiectiv. Aceasta trebuie să fie strategia ! Acum trebuie făcută o construcţie adevărată, să construim o echipă adevărată.

Dacă vrei să-ţi fie bine în următorii ani, trebuie să munceşti. Asta e mentalitatea mea. Refuz să cred că România nu are valori care să facă din nou ţara fericită.

Inclusiv conducători, antrenori, jucători. România îşi doreşte acest proiect, dar trebuie să fie conform cu realitatea. Dacă nu foloseşti victoria, nu ajungi nicăieri. Nu este nimic mai important decât să lucrezi pentru ţara ta.

Noi trebuie să formăm o echipă competitivă. Asta nu e uşor, lucrurile se fac în timp. Doar un proiect câştigător poate sta în picioare pentru mine. La mine vorbesc faptele, eu vă zic realitatea. Se vorbeşte foarte mult, dar nu văd nicio concluzie. Nu spune nimeni ce trebuie să facem în următorii 10 ani ! Nu am schimbat nicio generaţie ! Părerea mea este că încă ne aflăm în construcţie, încă nu s-a schimbat generaţia. Avem nevoie de un proiect prin care să construim o echipă mare, avem nevoie de viziune”, a spus Hagi.

Hagi cosideră că naţionala are nevoie de un proiect şi baza este de la tineret.

Eu sunt doar unul dintre cei care iubesc România. Ca să faci un proiect mare trebuie să-i aduci pe cei mai buni, care ştiu cu ce se mănâncă fotbalul. Avem tineri foarte talentaţi, dar trebuie să-i ajutăm.Trebuie să lucrăm la un proiect, să formăm o generaţie. Baza trebuie să fie jucătorii de la U21, au demonstrat că au potenţial mare. Nu judecaţi de pe azi pe mâine, aveţi răbdare, o să vedeţi. Toată România e tristă acum, aşa cred eu. Ştiţi care este calitatea numărul unu a unui lider ? Se împlineşte tot ce zic !

Doar atunci te vor urma ceilalţi. Toţi 20 de milioane ştim teoria, la practică e mai greu. Trebuie să ai CV, să ai experienţă. Experienţa este singurul lucru care nu se cumpără în lumea asta. Experienţa se capătă în timp, după foarte multă muncă.

Succesul se planifică, nu ţine de noroc, de miracol.Ca să ajungi să fii foarte bun ai nevoie de constanţă, de o linie foarte bună. Acest lucru se obţine în timp. Nu vreau să vorbesc despre ceilalţi, mă interesează doar România. Refuz să cred că nu găsim 15 jucători în România. Secretul stă în a ne analiza noi pe noi. I-am bătut pe toţi, nu trebuie să fim invidioşi pe ei”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Conținutul este protejat !!