Politica

Ședință de urgență la Guvern pentru limitarea circulației pe timp de noapte în Capitală și masca obligatorie în toate județele

Premierul Ludovic Orban a convocat joi seara o ședință operativă la Guvern pe situația pandemiei de coronavirus de la noi din țară, după noul bilanț record raportat de Grupul de Comunicare Strategică.

Joi pentru ora 19:00 se vor lua eventuale noi măsuri suplimentare anti-pandemie se vor lua joi, într-o ședință a Comitetului Național pentru Situații de Urgență, care va avea loc înaintea ședinței ordinare de guvern programate joi pentru ora 19:00.

Surse guvernamentale spun că în cadrul ședinței de urgență de la Guvern autoritățile discută inclusiv varianta de limitare a circulației pe timp de noapte în Capitală, precum și de purtarea măștii în toată țara, indiferent de rata de incidență sau de scenariile în care se încadrează fiecare județ în parte.

La ședință vor participa reprezentanți ai Ministerului Sănătății, Ministerul Afacerilor Interne, Departamentul pentru Situații de Urgență și MApN.

Ludovic Orban a revenit în București în cursul zilei de miercuri, după o vizită în Israel și Palestina.

Record de cazuri noi de Covid-19, cele mai multe decese și peste 1.000 de pacienți la ATI
În ultimele 24 de ore au fost raportate 8.651 de cazuri noi de COVID-19, un record al infecțiilor cu coronavirus de la începutul pandemiei. Alți 146 de români au murit după ce s-au infectat cu virusul Sars-Cov-2, în timp ce la ATI sunt internați 1.001 de pacienți COVID, cel mai mare număr de pacienți în stare gravă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Conținutul este protejat !!