Sondaj IMAS: PNL-33%, PSD-25%, USR-11%. ALDE și PMP, sub pragul electoral

PNL a coborât la 33% în intențiile de vot pentru alegerile parlamentare, în vreme ce PSD a urcat la 24,8%, potrivit barometrului lunar realizat de IMAS la comanda Europa FM.

Pentru PNL este a treia lună de scădere, de la un maximum de peste 47% în luna ianuarie. PSD se menține în jurul a 25 de procente, în ultimele luni, după o scădere dramatică în vara anului trecut.

USR, al treilea partid ca pondere în preferinţele alegătorilor, e în scădere, creditat cu 10,8% din opţiunile de vot ale celor care au deja o opinie. Pentru USR, e o revenire la scorul din februarie, după ce, în martie, era plasat la 12,5%. Formațiunea Plus scade luna aceasta, la 5 procente, după un maxim de 6,5 procente înregistrat luna trecută.

Partidul lui Victor Ponta, Pro România, ajunge la 8,2%. UDMR crește la 5,5%, de la 4,5% luna trecută. ALDE e creditat cu 4,4%, iar PMP, cu 3,4 procente, sub pragul electoral.

Sondajul a fost realizat în perioada 6 – 24 aprilie, pe un eşantion de 1010 persoane şi are o marjă de eroare de 3,1%.

Pentru Primăria Constanța puteți participa la Sondajul Ziarului Autentic accesând linkul de mai jos, peste 10.000 de respondeți au participat până acum

Sondaj Primăria Constanța

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Conținutul este protejat !!