International

Statele Unite se pregăteasc pentru un viitor război care nu va semăna aproape deloc cu „vechile războaie”

Statele Unite trebuie să se pregătească pentru un viitor război care nu va semăna aproape deloc cu „vechile războaie”, este de părere șeful Pentagonului, Lloyd Austin, vineri, relatează Reuters.

Secretarul american al apărării spune că este importantă valorificarea avansului tehnologic și integrarea mai bună a operațiunilor militare globale pentru „a înțelege mai rapid, a decide mai rapid și acționa mai rapid”.

„Felul în care se va purta următorul război major va fi foarte diferit de felul în care le-am purtat pe ultimele cele mai recente”, a spus Austin, în cadrul unei vizite la baza militară din Hawaii.

Oficialul american nu a indicat direct un posibil rival, precum China sau Rusia, însă remarcile sale vin în contextul în care Administrația Biden a anunțat retragerea din Afganistan a Statelor Unite.

One thought on “Statele Unite se pregăteasc pentru un viitor război care nu va semăna aproape deloc cu „vechile războaie”

  • Pai americanii asa de mult iubesc pacea ca se inarmeaza pana in dinti …si folosesc arme ultramoderne pt a infrunta ” inamicul”…..care inamic?? Tot ei sunt cei mai mari distrugatori ai planetei Pamant….ei au experimentat bombe nucleare,au intrat in tari nevinovate pretinzand ca o apara de ultrajihadisti..de fapt tot ei ii sponsorizeaza…..si mai nou ,lanseaza din avioane acel blestemat Covid 19 ….dand vina pe chinezi
    …” multumim” SUA!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Conținutul este protejat !!