International

Tânăr gay, ucis și decapitat de familie. Alireza Fazeli Monfared a vorbit cu mama sa la telefon

O știre face, în aceste zile, înconjurul lumii: Un tânăr de 20 de ani, din Iran, a fost ucis și decapitat de familia sa după ce s-a aflat că este gay.

Alireza Fazeli-Monfared a fost ucis de fratele și verii săi, marți, pe 4 mai, după ce aceștia au descoperit că armata iraniană l-a scutit de serviciu din cauza „depravărilor sexuale”.

Marți seara, în jurul orei 19:00, Alireza Fazeli Monfared a vorbit cu mama sa la telefon pentru ultima dată. La scurt timp, la locuința lui a ajuns fratele său vitreg, care i-a spus că tatăl lor trebuie să-l vadă, scrie pinknews.co.uk. Astfel, tânărul a fost dus cu mașina într-un sat de lângă Ahvaz, acolo unde avea să fie ucis și decapitat de fratele și verii lui. Cadavrul a fost abandonat lângă un copac.

Partenerul său, activistul Aghil Bayat, a mărturisit că ucigașii au sunat-o pe mama tânărului și i-au spus unde să-i găsească trupul, imediat după crimă. Femeia a ajuns în spital din cauza șocului, iar ucigașii au fost arestați.

În cele din urmă s-a aflat că Alireza Fazeli-Monfared plănuia să fugă din Iran și să i se alăture iubitului său, ca refugiat, în Turcia.

Dacă v-a plăcut acest articol, puteți urmări Ziarul Autentic pe Facebook printr-un Like mai jos:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Conținutul este protejat !!