PoliticaUltima Ora

(VIDEO) Florin Cîțu: Eu vreau să le arătăm că noi nu suntem PSD. Nu voi permite ca rectificarea bugetară să se facă la partid

Florin Cîțu a transmis, de la Târgu-Jiu, că România poate stabili un nou record de creștere economică, unul care să depășească 10%. Cîțu le-a cerut liberalilor să nu îl mai atace pe el și guvernarea sa.

Cîțu, ministru interimar la Finanțe, după ce l-a demis pe Alexandru Nazare, a transmis și că rectificarea bugetară nu se va face ca pe vremea PSD, la partid. Premierul a transmis un mesaj și pentru investitorii străini.

”La alegerile din PNL se uită toată lumea, toată țara. Fac o promisiune românilor. Alegerile nu vor afecta guvernarea României, care merge foarte bine. Avem cea mai mare creștere economică din UE, iar dacă mergem în ritmul acesta, vom avea o creștere economică cu două cifre.

Citește și: (VIDEO) Orban îi dă peste nas lui Cîţu: Rectificarea bugetară va trebui realizată cu acordul PNL

Eu vreau să le arătăm că noi nu suntem PSD, nu ne atacăm propriul guvern, propriul premier. Noi suntem uniți în jurul guvernării, așa cum am fost și anul trecut. Nu putem să ne atacăm public premierul și guvernarea. Noi, liberalii adevărați, nu atacăm propria guvernare.

Noi trebuie să producem bunăstare pentru toți românii.

Citește și: Cîțu: Alimentele sunt ieftine, puterea de cumpărare creşte, creşte şi consumul. Românii sunt mai fericiţi

Am un mesaj pentru investitorii străini: stabilitatea financiară a României nu are de suferit, vom merge mai departe cu planul de deficit bugetar. Nu voi permite ca rectificarea bugetară să se facă la partid, ca pe vremea PSD. În această guvernare liberală nu se va face așa ceva.

Citește și: Orban l-a bătut pe Cîţu chiar în judeţul premierului. Tabăra Orban se impune fără drept de apel

România are nevoie de investiții. Eu nu sunt adeptul păstrării programelor PSD: nici PNDL, nici programul tomata. Vom avea un Program Național de Investiții. Le vom face pe toate împreună, dar le vom face cu cap, cum le fac liberalii.”, a spus Florin Cîțu.

Dacă v-a plăcut acest articol, puteți urmări Ziarul Autentic pe Facebook printr-un Like mai jos:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Conținutul este protejat !!