Diverse

Gigi Becali se ruga, punându-se în genunchi, să-i dea „acaretele” pierdute la barbut

Fostul deputat PSD, Cristian Rizea, a făcut mai multe dezvăluiri depre Gigi Becali, finanțatorul FCSB, în cartea sa ”Spovedania lui Rizea”.

Acesta a povestit un episod din 1990, când actualul finanțator de la FCSB a pierdut la barbut ”brățările și lanțurile de aur”, chiar înainte de nunta lui Gică Hagi cu prima soție.

Dezvăluirile lui Rizea: ”Gigi se ruga în genunchi”
”Am avut ocazia să-l cunosc pe Gigi chiar în 1989, la celebrul club Paradis din Jupiter, și am fost de față chiar și în 1990, la barul Internațional din Olimp, înainte cu o zi de nunta lui Hagi cu prima sa soție, Leni Celnicu.

Gigi, poreclit pe atunci ”Țânțarul”, se ruga, punându-se chiar în genunchi, în fața lui Adrian Motoi, zis ”Cioacă”, un jucător celebru de jocuri de noroc, să-i dea înapoi ”acaretele” pierdute la barbut, pentru că nu voia ca Hagi, căruia îi jurase că nu va mai juca astfel de jocuri, să-l vadă cumva fără brățările și lanțurile de aur pe care Gigi le purta.

Asta fusese condiția pusă de Hagi, iar Gigi făcea orice ca să nu-l supere, mai ales că Gică tocmai semnase cu Real Madrid”, a scris Rizea în cartea sa: ”Spovedania lui Rizea”, citată de gsp.ro.

Cum a preluat Gigi Becali Steaua, conform lui Rizea
”În 24 mai primul pas pentru preluarea frauduloasă a echipei de fotbal Steaua fusese făcut, Păunescu pregătind astfel ‘terenul’ pentru Becali! Dovadă în acest sens sunt și funcțiile de vicepreședinți primite de Hrebenciuc și Athanasiu, aceștia fiind și ei prezenți la acea celebră ședință.

Pentru că Becali, pe care Păunescu îl convinsese să sponsorizeze echipa de fotbal începând cu 2001, nu mai avea răbdare să aștepte promisiunile acestuia și voia să aibă garanția că își va intra cât mai rapid în drepturile de a deveni patronul echipei.

Nimeni nu știa exact câți bani dintre cei dați de Becali lui Păunescu ajunseseră la echipă, că doar știm cu toții că un fost barman care ‘îndoia băuturile’ de pe vremea anilor ’70-’80 știa să facă bani, așa cum o dovedise atât la barul Atlantic, cât și la barul Melody.

Dar în cele din urmă a reușit să-l împace pe Becali și să-l mai tapeze de niște ‘mărunțiș’ pe latifundiar, căruia i-a pus pe tavă în anul 2003 echipa de fotbal mult râvnită de acesta”, a mai scris Rizea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Conținutul este protejat !!