Social

[video] Șoșoacă: Piedone INFRACTOR! Ea susține cauza lui Ilie Mario Rafael și a cetățenilor sectorului 5

Sute de persoane au participat, luni seara, în București, la un protest organizat împotriva primarului sectorului 5 Piedone. Ei au transmis mesaje clare anticorupție și cer ca justiția să facă dreptate iar cei vinovați să fie pedepsiți pentru ceea ce s-a întâmplat la Colectiv. ”Piedone nu face doar Sectorul 5 de râs, ci o țară întreagă! Nu se poate ca un astfel de personaj corupt să mai ocupe o funcție publică”, a declarat Georgescu Laurențiu, un protestatar.

Citește și: Am judecătorii în buzunar, iar ăia de la colectiv o vor lua în gură. Pe mine nu mă închide nimeni!

„Cei din Sectorul 5 şi-au luat foarte mari amenzi. Ruşine, dle primar Piedone. Dumneata eşti ales al Sectorului 5 de aceşti oameni pe care îi amendezi. A blocat toate ieşirile din Sectorul 5 cu Poliţia Locală şi a interzis maşinilor să meargă spre protest. Oamenii care au fost surprinşi pe stradă au fost amendaţi că, vezi Doamne, nu purtau mască sau nu aveau declaraţie, deşi aceşti oameni aveau declaraţie, poliţiştii le-au spus că au primit ordin să îi amendeze pe toţi” , acuză Diana Şoşoacă.

Citește și: Ilie Mario Rafael cere demisia Primarului Piedone alias “Păcală”

Senatoarea Diana Șoșoacă și-a exprimat solidaritatea față de acțiunea organizată de Ilie Mario Rafael, împotriva primarului Sectorului 5, Piedone, scandând împreună cu sutele de protestatari: ”Piedone INFRACTOR!” Ilie Mario Rafael îl acuză pe primarul Piedone, nu numai pentru calitatea sa imorală și ilegală dar susține că edilul este implicat și în spețe de corupție financiare prin firmele agreate de el.

Citește și: Rafael Ilie: Nu dorim ca sectorul 5 să devină COLECTIV 2! Sute de persoane au protestat împotriva primarului Piedone

Piedone a fost condamnat, în primă instanță, la 8 ani și 6 luni de închisoare în procesul incendiului de la Colectiv. Instanța l-a găsit vinovat de faptul că, în calitate de primar al Sectorului 4, a făcut abuz în serviciu și a obținut pentru altul un folos necuvenit, cu producerea unor consecințe deosebit de grave. Concret, a fost găsit vinovat de faptul că a autorizat funcționarea clubului Colectiv, deși nu întrunea condițiile legale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Conținutul este protejat !!