PoliticaUltima Ora

Rafael Ilie: Nu Dorim ca sectorul 5 să devină COLECTIV 2! Sute de persoane au protestat împotriva primarului Piedone

Sute de persoane au participat, luni seara, în București, la un protest organizat împotriva primarului sectorului 5 Piedone. Ei au transmis mesaje clare anticorupție și cer să se facă dreptate în justiție iar cei vinovați să fie pedepsiți pentru ceea ce s-a întâmplat la Colectiv. ”Nu este demn, moral și normal ca o astfel de persoană ca Piedone să conducă sectorul 5”, a declarat Sandu Cristian, un protestatar.

Citește și: Ilie Mario Rafael cere demisia Primarului Piedone alias “Păcală”

Ilie Mario Rafael fostul consilier al primarului, este cel mai mare contestatar al lui, după ce a constatat că actualul edil duce într-o direcție greșită și imorală sectorul 5. ”Toate aceste demersuri le facem pentru că nu dorim ca incompetența primarului și a oamenilor pe care i-a adus în primărie (aceleași persoane care erau în primăria sectorului 4 în perioada Colectiv ) să facă din sectorul 5 un Colectiv 2”, a declarat Ilie Mario Rafael, organizatorul protestului.

Citește și: Am judecătorii în buzunar, iar ăia de la colectiv o vor lua în gură. Pe mine nu mă închide nimeni!

Piedone a fost condamnat, în primă instanță, la 8 ani și 6 luni de închisoare în procesul incendiului de la Colectiv. Instanța l-a găsit vinovat de faptul că, în calitate de primar al Sectorului 4, a făcut abuz în serviciu și a obținut pentru altul un folos necuvenit, cu producerea unor consecințe deosebit de grave. Concret, a fost găsit vinovat de faptul că a autorizat funcționarea clubului Colectiv, deși nu întrunea condițiile legale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Conținutul este protejat !!