Primarul Piedone face ANGAJĂRI ILEGALE. Ilie Mario Rafael vine cu dovezi.

Ilie Mario Rafael, Președintele Partidului Ecologist Român – Filiala Sector 5, declară că va continua lupta împotriva Primarului Sector 5 Piedone – Păcală și va organiza în fața Curții de Apel București PROTESTUL împotriva infractorului PIEDONE în data de 14 Aprilie conform autorizației emise de Primarul General Nicușor DAN (aflat la cuțite cu Piedone după scandalul suspendării PUZ-urilor). Deasemenea, Ilie Mario Rafael va solicita autorizație pentru organizarea unui număr de 2 mitinguri comemorative la COLECTIV în zilele 12 și 28 mai 2021 când sunt programate ultimele termene în Dosarul COLECTIV, Piedone fiind citat să își spună ultimul cuvânt în instanță.

Citește și: Ilie Mario Rafael cere demisia Primarului Piedone alias “Păcală”

”De la începerea mandatului de Primar al Sectorului 5 a săvârșit numai ilegalități: a angajat la Primărie și în instituțiile din subordinea Consiliului Local Sector 5 toate rudele din Clanul Cârlogea și pe toți foștii angajați de la Primăria Sectorului 4, a făcut achiziții ilegale, a luat cu japca spațiile de la Piața Rahova din patrimoniul societății Economat Sector 5 SRL și vrea să le vândă sponsorilor din campania electorală.

Citește și: Am judecătorii în buzunar, iar ăia de la colectiv o vor lua în gură. Pe mine nu mă închide nimeni!

Concursurile de angajări în Primăria Sector 5 s-au măsluit cu sprijinul Violetei Dobre – Director General al Direcției de Resurse Umane care în schimb și-a angajat soțul și nepoata în Primăria Sector 5

Echipa lui Piedone, un melanj de penali, foști angajați din Primăria Sectorului 4, „prieteni de pahar”, rubedenii, nepoți și cumetri ai lui Piedone, traseiști politici, „trădători” din PSD angajați sau numiți în mod ilegal de Piedone în diverse funcții prin încălcarea Codului Administrativ în privința incompatibilității funcțiilor:

Citește și: Rafael Ilie: Nu dorim ca sectorul 5 să devină COLECTIV 2! Sute de persoane au protestat împotriva primarului Piedone

Iulian Cârlogea– nepotul lui Piedone deține funcția de City Manager fiind incompatibil cu funcția de Consilier Local Sector 4 în Primăria condusă acum de Daniel Băluță, urmașul lui Piedone.Vepotul Cârlogea este „pușculița” lui Piedone, toată averea lui Piedone este trecută pe numele familiei Cârlogea inclusiv faimoasele automobile de epocă. City Managerul Iulian Cârlogea este deja „moștenitorul tronului” dacă Piedone este condamnat definitiv în Dosarul COLECTI.Cu un tupeu maxim, Piedone a mers de mână cu nepotul Cârlogea la Marcel Ciolacu ca să îl numească Președinte la organizația PSD Sector 5 și potențial candidat la Primăria Sector 5.
Andreea Cârlogea– “rudă” cu City Managerul este Consilier Local în Sectorul 4 și a fost angajată în Primărie ca Șef Serviciu de „unchiul” Piedone după ce s-a transferat ilegal de la o instituție desființată de Primarul Ciprian Ciucu, cele 2 funcții fiind incompatibile.
George Cârlogea– este tot „rudă” de gradul 1 cu City Managerului și deține funcția de Consilier Local Sector 5 și votează „fantasticele” proiecte propuse de „unchiul” Piedone.
Șerban Andrei– ginerele lui Piedone deține funcția de Consilier Local Sector 5 și votează proiectele susținute de „tata-socru”.
Florin Tilică– cumătrul lui Piedone a deținut simultan funcțiile de Director General al Societății Infrastructură DF5 SA și Consilier Local Sector 5, cele 2 funcții fiind incompatibile.
Lucian Bogza– finul senatorului PSD Brăiloiu, de profesie tâmplar, Director în Primăria Sector 5 și membru în Consiliul de Administrație la Salubrizare Fapte DF5, cele 2 funcții fiind incompatibile. Lucian Bogza a fost Director General la Salubrizare și a băgat firma în faliment.
Cosmin Vărzaru– finul deputatului PSD Florea, de profesie taximetrist, Director Adjunct și membru în Consiliul de Administrație la Salubrizare Fapte DF5, cele 2 funcții fiind incompatibile.
Radu Preda– fost Director la ADP Sector 4 este transferat ilegal de Piedone în funcția de Director General AES SA. A reușit performanța să fie simultan Director la AES SA și Centrul Sfântul Andrei fiind pontat cu 16 ore pe zi la serviciu. Radu Preda a fost sponsorul campaniei lui Piedone.
Sorin Petrovici – nepotul fostului lider țărănist Camenco Petrovici (fost Președinte CEC în guvernarea de tristă amintire CDR) și prieten de 25 de ani cu Piedone. Fii lui Petrovici au fost anchetați de DIICOT pentru consum și trafic de droguri în timp ce figurau fictiv ca angajați la AES SA.Petrovici în calitate de Președinte al Consiliu de Administrație la Economat SA s-a “auto-angajat” ca Director și încasa împreună cu fii lui peste 10.000 euro lunar.
Ion Iofciu– a fost răsplătit recent cu funcția de Consilier Local Sector 5 pentru că soția lui, Aurelia Iofciu este colegă de dosar cu Piedone fiind condamnată în primă instanță în Dosarul Colectiv și mai ales datorită faptului că a depus mărturie mincinoasă favorabilă lui Piedone.
Claudiu Ceti – consilierul personal al lui Piedone este urmărit penal de DNA Constanța cu privire la faptele de evaziune fiscală și spălare de bani într-un circuit financiar în beneficiul lui Sorin Strutinsky, „partenerul de afaceri” al lui Mazăre și Nicușor Constantinescu. Ceti Claudiu este și membru în Consiliul de Administrație la Infrastructură DF5 SA, cele 2 funcții fiind incompatibile. Pe surse, se spune că a intermediat un comision de 1 milion de euro de la constructorii din Sectorul 5, Rotary și alte firme, tocmai în ajunul Revelionul forțându-i pe angajații Primăriei Sector 5 să vină la serviciu ca să semneze din cauză că se închidea Trezoreria Statului.
Florin Mănuc – deține în mod ilegal funcția de Secretar General al Primăriei Sector 5 după ce a picat cu nota 37,70 puncte examenul de angajare organizat tocmai de el însuși.
Hrandt Oundjian – a fost transferat ilegal din funcția de Director al Direcției de Taxe și Impozite din Sectorul 4 fiind numit Director de Investiții la Primăria Sector 5 unde Piedone vrea să construiască parcuri și parcări pe terenuri care nu se află în proprietatea Primăriei Sector 5.
Ionuț Sorin Corbu – a coordonat campania postacilor pe Facebook a Primarului Piedone și a fost angajat la Poliția Locală Sector 5-Direcția de Control Comercial unde principala activitate este propaganda acțiunilor Primarului Piedone folosind logistica Poliției și banii contribuabililor.
Generalul Corneliu Dobrițoiu– condamnat definitiv în Dosarul „Case pentru generali” este Consilierul personal al Primarului și membru în Consiliu de Administrație la AES SA, cele 2 funcții fiind incompatibile. Generalul de carton încasează împreună cu pensia specială câteva mii de lei lunar în loc să lase locul unor tineri dornici să își construiască o carieră în administrația publică”, arată în comunicatul transmis de ILIE MARIO RAFAEL

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

error: Conținutul este protejat !!